Monique: nooit de waarom-vraag uit de weg gaand, er altijd voor gaand!

trouw, toegewijd, eerlijk en slim

Na bijna 35 jaar samenwerking met Monique durf ik wel te zeggen dat ik haar redelijk ken. Trouw, toegewijd, eerlijk, slim, zorgvuldig, verbindend, nooit de waarom-vraag uit de weg gaand, er altijd voor gaand!
Zij is een goede adviseur, je bent bij haar in goede handen, zonder gepamperd te worden. Het resultaat staat centraal, de menselijke maat is de norm en haar doortastendheid is voelbaar.
Met haar ruime ervaring en deskundige achtergrond is zij een sterk kompas voor een ieder die hulp kan gebruiken in het transitieproces binnen het sociale domein. Zo'n kritische maar bovenal warme netwerkpartner gun je iedereen!   

Peter Vereijken voorzitter S3 netwerk      

zeer Gewaardeerde vaste docent

Monique Vos is een zeer gewaardeerde vaste docent bij de leergang 'Directeur IKC' van het AVS Centrum Educatief Leiderschap.

Daarnaast ondersteunt zij ook de deelnemers bij al hun individuele vragen en zorgt zij voor maatwerk bij organisatievraagstukken aangaande IKC-ontwikkeling.

Roelf Willemstein, voorheen directeur/bestuurder AVS Academie

oprecht, Duidelijk en een Heldere visie

Monique is een deskundige adviseur/ coach. Ze is oprecht, duidelijk en heeft een heldere visie.

Zij onderscheidt zich door haar inhoudelijke kennis en daadkracht; ze werkt pragmatisch en resultaat-/ oplossingsgericht. Zij confronteert respectvol daar waar het nodig is. Daarnaast is zij een fijne collega met een goed gevoel voor humor.

Corine Adams eigenaar Corine Adams Coaching en Advies 

Scherpe analyse bij complexE vraagstukken

Monique is als geen ander in staat om jou een scherpe analyse te laten maken bij complexe vraagstukken. Zij zette mij destijds op een effectieve wijze in de reflectiestand tijdens de  doorontwikkeling van basisschool De Wieken tot het eerste Nijmeegse IKC.

Waarom is de belangrijkste vraag die Monique stelde en die vraag leverde mijn persoonlijke ‘daarom’ antwoord op. Monique werkt vanuit de inhoud en versterkt de eigen kracht van de professionals.

Roger Visser, voorheen directeur IKC De Wieken Nijmegen